Julistekilpailu

Keväällä 2020, juuri ennen koronaepidemian puhkeamista, käynnistimme varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen oppilaille julistekilpailun, johon saapui ilahduttavan paljon kilpailutöitä. Kilpailukutsussa pyydettiin kuvaamaan, mitä on olla maailmankansalainen ja miten kansainvälisyys näkyy Tampereella tai lasten ja nuorten omassa elämässä. Tarkoituksena oli pitää julisteista näyttely Tampereen monitoimitalolla, mutta toisin kävi. Etäkouluun siirryttäessä peruttiin myös julistenäyttely, jossa oppilaat olisivat saaneet äänestää voittajan kussakin kilpasarjassa.

Nyt olemme palanneet julistekilpailun järjestämisen pariin ja esikarsineet kustakin kolmesta kilpasarjasta tänne blogiimme esille viisi loppukilpailijaa. Teillä on nyt mahdollisuus äänestää kussakin sarjassa voittajaa täällä netissä. Äänestäminen vaatii kirjautumisen Tampereen kaupungin opetusverkkoon kunkin äänestäjän omilla tunnuksilla ja jokainen voi äänestää vain kerran. Jos olet kirjautuneena opetusverkon koneelle, kannattaa käyttää Microsoft Edge -selainta äänestyksessä. Jos taas käytät muuta konetta tai muuta verkkoselainta, kirjaudu samalla selaimella ensin opetusverkkoon ja mene vasta sitten äänestykseen.

Äänestys on auki 27.1.-28.2.2021 ja kunkin sarjan voittaja julkistetaan maaliskuussa 2021.

  • Peruskoululaiset ja henkilökunta pääsevät äänestämään tästä linkistä.
  • Koska varhaiskasvatuksen lapsilla ei ole omia opetusverkon tunnuksia, päiväkodit voivat ilmoittaa omat äänensä kootusti kunkin ryhmän aikuisen tunnuksilla tästä linkistä.

KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET NE ISOMPINA JA KOKONAISUUDESSAAN!

Varhaiskasvatuksen ja alkuopetuksen sarjassa kilpailevat seuraavat työt:

 

Luokkien 3-6 sarjassa kilpailevat seuraavat työt:

 

Luokkien 7-9 sarjassa kilpailevat seuraavat työt: